6 originele cadeautjes en bedankjes voor jouw verloskundige

Ongeveer 6 weken na jouw bevalling, staat de nacontrole bij jouw verloskundige gepland. Ze heeft jullie gedurende de gehele zwangerschap begeleid en ondersteunt. Wil je haar bedanken voor de fijne zorg? Wij helpen je graag bij het vinden van een gewenste verloskundige cadeau die je kan geven tijdens de nacontrole. Lees snel verder voor onze 6 originele cadeautjes speciaal voor jouw verloskundige (praktijk).

De nacontrole bij de verloskundige

Rond de 6 weken na jouw bevalling, heb je de mogelijkheid om op nacontrole te komen bij jouw  verloskundige. Een fijn moment om nog even de bevalling door te spreken, wat vragen te stellen en natuurlijk het moment om jullie baby nog een keertje te laten zien. Ook is dit het moment dat de zorg door de verloskundige afgesloten wordt. Het moment om jullie verloskundige en/of de gehele verloskundige praktijk te bedanken!

Wat voor bedankje geef ik aan mijn verloskundige?

Met het geven van een bedankje voor jouw verloskundige uit je jouw waardering voor de fijne zorg en steun die je gekregen heb. Misschien zie je de verloskundige een volgende keer weer, maar het kan ook zo zijn dat dit de laatste keer was.

Voor het vinden van een origineel bedankje voor de verloskundige van jouw verloskundige praktijk, hoef je niet verder te zoeken. Bij Skuur 44 vind je namelijk de leukste cadeaus waarmee je jouw verloskundige kan bedanken.

Er is een ruime keuze in persoonlijke cadeaus, maar ook wanneer je een cadeau wilt geven voor de gehele verloskundige praktijk. Om je een handje te helpen hebben wij voor jouw onze top 6 samen gesteld.

Onze top 6 met de origineelste cadeaus voor jouw verloskundige

1. De Verloskundige sleutelhanger

Zie jij deze toffe verloskundige sleutelhanger al pronken aan de sleutelbos van jouw verloskundige? Deze sleutelhanger is gemaakt van leer en is dus van hoogwaardige kwaliteit. De sleutelhanger zit standaard vastgemaakt aan de kaart. Er is ruimte achterop de kaart om jouw persoonlijke tekst te schrijven. Dit verloskundige cadeau wordt standaard geleverd met een cadeau zakje + sticker, zodat het als een echt cadeau overhandig kan worden. 

2. Gepersonaliseerde drinkfles

Geef onze gepersonaliserde drinkfles speciaal voor jullie topper van een verloskundige cadeau. De drinkfles wordt gepersonaliseerd met de naam van de verloskundige. Standaard zit onze verloskundige ansichtkaart erbij. De fles kan gevuld worden met 770 ml koude dranken. 

3. Doosje vol met chocoladeballen

Dit bedankje is het perfecte cadeau om neer te zetten in de koffiekamer van jouw verloskundige praktijk. Zo kunnen alle verloskundigen ervan genieten tijdens de overdracht. Er zitten 18 roze of blauwe melk chocoladeballen in. Op de bijgeleverde ansichtkaart kan je jouw persoonlijke tekst schrijven.

4. Een lekker bakkie verloskundige koffie

Even een lekker bakkie koffie, dat heeft ze meer dan verdient! Een geniet moment, wat zeker gaat lukken met onze speciale verloskundige koffie. Het is de enige echte Skuur 44 house blend koffie. Je hebt de keuze uit 250 gram gemalen koffie of bonen. Dat wordt genieten!

5. Tasje gevuld met lekkers

Met dit cadeau tasje gevuld met lekkers zit je helemaal goed! In het tasje zit onder andere een blikje gevuld met verloskundige thee, thee filters, melk chocolade ballen in de kleur roze of blauw en doosje theefilters. Dit verloskundige cadeau kan zowel individueel als voor de hele verloskundige praktijk gegeven worden.

6. Een brievenbusdoosje gevuld met diverse lekkers

Bij dit bedankje voor de verloskundige hoef je alleen nog een persoonlijke tekst op het kaartje te schrijven en het is klaar om te overhandigen. Het brievendoosje is gevuld met verschillende smaakvolle producten. Het bevat een zakje met verloskundige thee, melk chocoladeballen, Snoephartjes en onze napolitain melk chocolade ooievaren. Alles om even kort te kunnen genieten van een welverdiend ontspanningsmoment. Dit cadeau wordt aangepast naar het roze of blauw.

Geef een persoonlijke twist aan het cadeau voor jouw verloskundige praktijk

Persoonlijke woorden zeggen heel veel voor een verloskundige. Het geeft ze een gevoel van waardering en de bevestiging dat ze goed werk leveren. Schrijf dan ook zeker op de kaart hoe je de zorg ervaren heb en wat je precies zo fijn vond.

Wij zorgen er altijd voor dat het cadeau klaar is om te overhandigen. In sommige gevallen leveren wij een cadeau tasje los erbij, omdat het anders door verzending niet mooi aankomt. Je hoeft dan alleen de artikelen in het tasje te doen en nog een tekst achterop de kaart te schrijven. En jouw cadeau is klaar om te overhandigen!

Waar wacht je nog op? Jouw cadeau voor de verloskundige bestel je hier.

© 2015 - 2024 Skuur 44 | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel