Sorteer op
 • Cadeau hart onder de riem | Pakket dikke knuffel
  Cadeau hart onder de riem | Pakket dikke knuffel

  CADEAUPAKKET HART ONDER DE RIEMWil je jouw vriend(in), buurvrouw, familielid, collega of iemand anders een hart onder de riem steken? Verras diegene dan met dit mooie cadeaupakket vol met liefs en dikke knuffels. Dit cadeaupakket…

  € 18,95
 • Blik thee cadeau | Word maar snel beter thee
  Blik thee cadeau | Word maar snel beter thee

  EEN THEE CADEAU OM IEMAND BETERSCHAP TOE TE WENSENZit je vriend, buurvrouw, collega of iemand anders ziek thuis? Of is diegene aan het herstellen van een blessure of operatie? Geef dan dit leuke blikje gevuld met losse thee…

  € 5,95
 • Blik thee cadeau | Dikke knuffel thee
  Blik thee cadeau | Dikke knuffel thee

  EEN MOOI THEE CADEAU VOOR IEMAND DIE EEN DIKKE KNUFFEL KAN GEBRUIKENKan iemand wel een dikke knuffel gebruiken? Geef diegene dan dit leuke blikje gevuld met heerlijke thee cadeau. Elk kopje thee zal diegene goed doen!

  Het blikje…

  € 5,95
 • Blik thee cadeau | Sterkte thee
  Blik thee cadeau | Sterkte thee

  EEN THEE CADEAU OM IEMAND STERKTE TOE TE WENSENWens iemand veel sterkte toe met dit blikje gevuld met sterkte thee. Achterop het blikje (zie foto 2) staat de volgende tekst vermeld: Soms doe ik het liefst een beetje sterkte in je…

  € 5,95

Mooie cadeaus om iemand een hart onder de riem te steken

Ben je aan het zoeken naar een mooi cadeau om iemand een hart onder de riem te steken? Verras hem/haar dan met een van onze met zorg samengestelde hart onder de riem cadeaus. Door het versturen van een van onze cadeaus, laat je diegene weten dat je aan hem/haar denkt. Een lief gebaar, die erg gewardeerd zal worden door de ontvanger. Het ontvangen van een pakketje vol liefde, zal diegene erg goed doen.

Voor het perfecte hart onder de riem cadeau zit je bij Skuur 44 helemaal goed. Wij hebben verschillende mooie en originele cadeaus. Je vindt in ons assortiment verschillende brievenbuscadeaus en verschillende hart onder de riem cadeau pakketten. 

Wanneer geef je iemand een hart onder de riem cadeau?

Zit je beste vriend(in) er eventjes helemaal doorheen, door een vervelende situatie waar hij/zij momenteel in zit? Of gaat een familielid door een moeilijke tijd heen? Hersteld je buurvrouw van een operatie of ziekte? Dit zijn allemaal momenten waarbij je iemand een hart onder de riem kan steken. 

Je geeft iemand een hart onder de riem cadeau wanneer iemand door een moeilijke tijd heen gaat. Met het geven van een een hart onder de riem kado, wens je diegene veel sterkte, kracht en liefde toe. Een mooie manier om te laten weten dat je aan diegene denkt. 

Wat geef je iemand om een hart onder de riem te steken?

Wat je diegene geeft, is persoonlijk en afhankelijk van de situatie. De meeste hart onder de riem cadeaus kunnen zowel aan mannen als vrouwen gegegeven worden. In ons assortiment vind je kado's met fijne geur producten, maar ook diverse cadeaus met lekkere chocolade. Een cadeau met chocolade doet altijd goed wanneer iemand er (even) doorheen zit. 

Wil je een klein hart onder de riem cadeautje geven? Bekijk dan ons aanbod in brievenbus cadeautjes voor een hart onder de riem. Deze vind je hier

Kan ik mijn hart onder de riem cadeau rechtstreeks per post versturen?

Ja! Wij versturen jouw hart onder de riem cadeau met veel zorg en aandacht. Bij het daarvoor bestemde tekstveld kan je jouw persoonlijke tekst noteren. Deze schrijven wij achterop de kaart. Een gratis service die wij met liefde doen. Wij versturen het cadeau altijd op een gepaste manier. Zo ben je verzekerd van een origineel hart onder de riem cadeau. 

Kortom, voor het versturen van jouw persoonlijke en met zorg samengestelde hart onder de riem kado ben je bij Skuur 44 aan het juiste adres. 

 

© 2015 - 2023 Skuur 44 | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel