Wij zijn Anita en Maaike (moeder en dochter), de gezichten achter Skuur 44. De naam Skuur 44 hebben wij zelf bedacht. Skuur 44 is namelijk begonnen in de schuur achter ons huis. Wij wonen in West-Friesland en daar spreken wij schuur, als Skuur uit. Het nummer 44 komt af van onze vorige woning. 

Wij werken beiden met erg veel enthousiasme aan Skuur 44 en gaan voor tevreden klanten! Wij werken beide iedere dag met veel passie, zorgvuldigheid en enthousiasme. 

Anita vertelt:
Ik ben Anita, 52 jaar en moeder van drie kinderen en trotse oma van vier kleinkinderen. Ik woon samen met mijn man, jongste dochter en hond Beau in Heerhugowaard-De Noord, een dorpje in Noord-Holland. Wij wonen op de stek waar ik geboren ben, mijn ouders wonen nu achter ons. 

Ik ben gek op een heerlijk vers gezette cappuccino, iets waar je mij echt wakker voor mag maken. Hier start ik dan de ochtend ook mee. 


In 2015 is Skuur 44 officieel begonnen. Ik zocht een baan waar ik al mijn creativiteit en ideeën in kwijt kon. Dit was namelijk altijd al echt mijn ding! Dit bracht mij op de uitdaging Skuur 44 aan te gaan. En tot op de dag van vandaag heb ik daar nog geen enkele spijt van. Inmiddels is dit mijn  baan en daar ben ik dan ook echt giga trots op! 

Ik werk drie dagen in de week. Ik ben het createive brein achter Skuur 44. Mijn hoofd staat echt nooit stil! Ik vraag mij dus wel eens af, waar is die uitknop?! Het bedenken, ontwerpen, maken, uitzoeken en fotagraverenbehoort tot mijn taken. Natuurlijk maak ik ook alle bestellingen! 

Maaike vertelt:
Ik ben Maaike, 30 jaar en moeder van twee lieve meisjes (juli '18 en april'21). 
Ik woon samen met mijn man en dochtertjes in 't Veld, een klein dorpje in Noord-Holland. Waar ik mijn ochtend voor start? Je raadt het misschien wel al? Ook een heerlijke vers gezette cappuccino, maar eigenlijk is het net meer een Latte. 

Sinds 2022 is Skuur 44 ook mijn baan. Ik werk drie dagen in de week. Ik verzorg vooral de website en social media. En maak natuurlijk alle bestellingen! 

Sinds de oprichting ben ik al betrokken bij Skuur 44, dit is dan ook echt ons ding. Nu vraag je, je misschien af: Moeder en dochter, gaat dit wel samen? Ja! En hoe! Wij zijn echt een top team samen en vullen elkaar perfect aan. De beste zakenpartners kunnen wij wel zeggen. 
                                              
                                            

© 2015 - 2024 Skuur 44 | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel