Over ons

Skuur 44

Wij zijn Anita en Maaike (moeder en dochter), de gezichten achter Skuur 44. Originaliteit, zorgvuldigheid en service zijn voor ons erg belangrijk. Wij willen er echt voor zorgen dat je met een origineel en feestelijk cadeau aankomt. Eigenlijk dat je denkt: "Oh, kon ik dat maar zelf houden!".

De naam Skuur 44 hebben wij zelf bedacht. Skuur 44 is namelijk begonnen in de schuur achter ons huis. Wij wonen in West-Friesland en daar spreken wij schuur, als Skuur uit. Het nummer 44 komt af van onze vorige woning. 

Wij werken beiden met erg veel enthousiasme aan Skuur 44 en gaan voor tevreden klanten! 

Anita vertelt:
Ik ben Anita, 51 jaar en moeder van drie kinderen en trotse oma van vier kleinkinderen. Ik woon samen met mijn man en jongste dochter in Heerhugowaard-De Noord, een dorpje in Noord-Holland. Ik ben gek op een heerlijk vers gezette cappuccino, iets waar je mij echt wakker voor mag maken. 

In 2015 is Skuur 44 officieel begonnen. Ik zocht een baan waar ik al mijn creativiteit en ideeën in kwijt kon. Dit was namelijk altijd al echt mijn ding! Dit bracht mij op de uitdaging Skuur 44 aan te gaan. En tot op de dag van vandaag heb ik daar nog geen enkele spijt van. Inmiddels is dit mijn fulltime baan en daar ben ik dan ook echt giga trots op! 

Maaike vertelt:
Ik ben Maaike, 30 jaar en moeder van twee lieve meisjes (juli '18 en april'21). Ik woon samen met mijn man en dochtertjes in 't Veld, een klein dorpje in Noord-Holland. Waar je mij voor wakker kan maken? Je raadt het misschien wel al? Ook een heerlijke vers gezette cappuccino. 

Sinds de oprichting ben ik al betrokken bij Skuur 44, dit is dan ook echt ons ding. Nu vraag je, je misschien af: Moeder en dochter, gaat dit wel samen? Ja! En hoe! Wij zijn echt een top team samen en vullen elkaar perfect aan. De beste zakenpartners kunnen wij wel zeggen. 
                                              
                                            

© 2015 - 2023 Skuur 44 | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel