Over ons

Skuur 44

Wij zijn Anita en Maaike (moeder en dochter), de gezichten achter Skuur 44. Originaliteit, zorgvuldigheid en service zijn voor ons erg belangrijk. Wij willen er echt voor zorgen dat je met een origineel en feestelijk cadeau aankomt. Eigenlijk dat je denkt: "Oh, kon ik dat maar zelf houden!".

De naam Skuur 44 hebben wij zelf bedacht. Skuur 44 is namelijk begonnen in de schuur achter ons huis. Wij wonen in West-Friesland en daar spreken wij schuur, als Skuur uit. Het nummer 44 komt af van ons nu nog huisnummer 44. 

Wij werken beiden met erg veel enthousiasme aan Skuur 44 en gaan voor tevreden klanten! 

Anita vertelt:
Ik ben geboren in 1970, moeder van drie geweldige kinderen en oma van drie fantastische kleinkinderen. Ik woon samen met mijn man en jongste dochter in Heerhugowaard-De Noord, een dorpje in Noord-Holland. Ik ben gek op een heerlijk vers gezette cappuccino, iets waar je mij echt wakker voor mag maken. 

In 2015 is Skuur 44 officieel begonnen. Ik zocht een baan waar ik al mijn creativiteit en ideeën in kwijt kon. Dit bracht mij op de uitdaging Skuur 44 aan te gaan. En tot op de dag van vandaag heb ik daar nog geen enkele spijt van. Inmiddels is dit mijn fulltime baan en daar ben ik dan ook echt giga trots op! Mijn werkdagen zijn maandag, woensdag en vrijdag. Mijn werkzaamheden zijn voornamelijk het bedenken en uitwerken van ideeën, maken van bestellingen en het contact via What'sApp. 

Maaike vertelt:
Ik ben geboren in 1992 en moeder van het allerleukste meisje. Ik woon samen met mijn man en dochtertje in 't Veld, een klein dorpje in Noord-Holland. Sinds december 2017 werk ik als zelfstandige in de kraamzorg (Lees: www.topkraamzorg.nl), hierdoor kan ik Skuur 44 er perfect bij combineren. Naast mijn diploma als kraamverzorgster, heb ik ook een diploma Marketing en Communicatie. Sinds de oprichting van Skuur 44 ben ik er bij betrokken. Nu vragen jullie je vast af: Moeder en dochter, gaat dat wel samen? Ja! En hoe! Wij zijn echt een top team samen en vullen elkaar perfect aan. De beste zakenpartners kunnen wij wel zeggen. Ik heb geen vaste werkdagen, doordat ik nooit precies weet wanneer ik werk. Mijn werkzaamheden zijn voornamelijk: de website, contact via mail en social media. In drukke tijden kraam ik niet en spring ik bij in het maken en verzenden van bestellingen. Ik heb echt de mooiste banen die perfect met elkaar te combineren zijn! 

© 2015 - 2021 Skuur 44 | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel

Let op! Wij zijn met vakantie t/m vrijdag 1 september. Bestellingen kunnen gewoon geplaatst worden, maar zullen na onze vakantie verstuurd worden.