Verzending en levertijd

Levertijd
De levertijd bij ons is 1 werkdag. Voor 12.00 uur besteld, is dezelfde werkdag nog geleverd. (van mei t/m juli is dit i.v.m. juffen-/meesterstijd anders, de recente levertijd staat dan in jouw winkelwagentje vermeld). Voor gepersonaliseerde artikelen geldt een aangepaste levertijd van 5 werkdagen. Let op! Bedankjes (ook gepersonaliseerde) voor de kraamverzorgende versturen wij binnen 2 werkdagen. Onze werkdagen zijn maandag, woensdag en vrijdag. Op deze dagen worden sowieso bestellingen verzonden. Houd er wel rekening mee dat er op maandag geen post wordt bezorgd! 

Mocht jouw bestelling spoed hebben, mail of WhatsApp ons dan even vooraf je, je bestelling plaatst. Dan kunnen wij kijken of het mogelijk is jouw bestelling met spoed te verzenden. Meestal is dit mogelijk. Let op! tijdens de juffen-/meesterstijd gelden hiervoor andere voorwaarden, dit staat vermeld bij het product. Mail: info@skuur44.nl en WhatsApp: (06) 21 35 43 92

Milieu bewuste verpakking
Wij hebben een samenwerkingsverband met iemand die veel pakketten in dozen ontvangt. Wij versturen onze pakketten weer in die dozen. Het kan dus zijn dat je soms dozen ontvangt met andere reclame erop, maar uiteraard met onze artikelen erin.

Verzenkosten
Nederland 
Wij hanteren voor Brievenbus post standaard €3,95 en voor pakketpost €6,50. Dit verzenden wij via PostNL.

België 
Voor het verzenden van bestellingen naar België rekenen we het standaard tarief pakketpost van €9,80. Dit verzenden wij via PostNL. 

 

© 2015 - 2022 Skuur 44 | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel