Verzending en levertijd

Levertijd
De levertijd bij ons is standaard 3 werkdagen. Voor gepersonaliseerde artikelen geldt een aangepaste levertijd van 5 werkdagen. Let op! Bedankjes (ook gepersonaliseerde) voor de kraamverzorgende versturen wij binnen 2 werkdagen. Onze werkdagen zijn maandag, woensdag en vrijdag. Op deze dagen worden sowieso bestellingen verzonden. Houd er wel rekening mee dat er op maandag geen post wordt bezorgd! 

Mocht je een spoed bestelling hebben? Mail of whats app ons dan even vooraf je, je bestelling plaatst om te overleggen. Een spoedbestelling is meestal mogelijk. Let op! tijdens de juffen/meester tijd gelden hiervoor andere voorwaarden, dit staat vermeld bij het product. Mail: info@skuur44.nl en whats app: 06-44151409.

Milieu bewuste verpakking
Wij hebben een samenwerkingsverband met iemand die veel pakketten in dozen ontvangt. Wij versturen onze pakketten weer in die dozen. Het kan dus zijn dat je soms dozen ontvangt met andere reclame erop, maar uiteraard met onze artikelen erin.

Verzenkosten
Nederland 
Wij hanteren voor Brievenbus post standaard €3,95 en voor pakketpost €6,50. Dit verzenden wij via Post.nl.

België 
Voor het verzenden van bestellingen naar België rekenen we het standaard tarief pakketpost van €9,80. Dit verzenden wij via Post.nl.

© 2015 - 2020 Skuur 44 | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel