Een cadeau op maat 

Wil jij graag een leuk en origineel relatiegeschenk cadeau geven? Of ben je naar een cadeaupakket op maat? Bij ons is er heel veel mogelijk. Een eigen logo of een persoonlijke tekst. Op deze manier ben je verzekerd van een origineel kado of bedankje voor de medewerkers van jouw bedrijf. 

Een gepersonaliseerd relatiegeschenk

Vanaf 10 stuks is dit al mogelijk. De artikelen uit ons assortiment kunnen allemaal geheel naar wens gepersonaliseerd worden. Denk hierbij aan een eigen tekst en/of logo. Leuk voor de dag van, een verjaardag, jublieum, kerstattentie of gewoon omdat het zo leuk is!

Artikelen waar je aan kunt denken zijn: een kaart, bidon, wikkel om een blik, brievenbuscadeau, sleutelhanger, label voor de bakmix/thee/koffie. 

Een cadeaupakket op maat

Binnenkort iemand jarig? Gaat er iemand trouwen? Met pensioen? Of wil je iemand bedanken? Voor alle gelegenheden is het mogelijk om bij ons een cadeaupakket op maat te bestellen. 

Mocht je vragen hebben of meer willen weten? Contact ons gerust. Er is heel veel mogelijk om van een cadeau een persoonlijk cadeau te maken. 

 

© 2015 - 2024 Skuur 44 | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel