per pagina
Sorteer op
 • Afscheidscadeau leidster | Blik d'rop
  Afscheidscadeau leidster | Blik d'rop

  LEUK AFSCHEIDSCADEAU VOOR DE LEIDSTERNeemt jouw kind afscheid van het kinderdagverblijf? Of stopt de leidster helaas zelf op het kinderdagverblijf? Gan dan dit leuke blikje cadeau. Het is voorzien van de vrolijke wikkel en gevuld…

  € 6,50
 • Cadeau pedagogisch medewerker | Blik blij + sleutelhanger :)
  Cadeau pedagogisch medewerker | Blik blij + sleutelhanger :)

  EEN LEUK CADEAU VOOR DE PEDAGOGISCH MEDEWERKERNeemt jouw kind afscheid van het kinderdagverblijf of gaat het naar de volgende groep? Verras de leidster met dit leuke cadeau. Super blij met een leidster zoals jij! Het blik is…

  € 13,95
 • Leidster cadeau “Blikje leidster thee”
  Leidster cadeau “Blikje leidster thee”

  Blikje van 250ml met 50 gram thee

  € 7,50
 • Cadeau leidster kinderopvang "Doosje lekkers leidster"
  Cadeau leidster kinderopvang "Doosje lekkers leidster"

  Opzoek naar een leuk cadeau voor de leidsters van het kinderdagverblijf? Met dit cadeau tover je gegarandeerd een lach op het gezicht van de leidsters van jouw kind. Ook erg leuk om te geven op de dag van de leidsters.

  Bedankje…

  € 7,50
 • Cadeau dag van de leidster | Flesje genoten
  Cadeau dag van de leidster | Flesje genoten

  EEN LEUK CADEAU VOOR DE DAG VAN DE LEIDSTER!Verras de leidster van het kinderdagverblijf met dit flesje gevuld met over heerlijke nootjes. Een leuk, lekker en origineel cadeau waarmee je de leidster even in het zonnetje…

  € 8,95
 • Uitverkocht!

  Cadeau pedagogisch medewerker “Gebakken”
  Cadeau pedagogisch medewerker “Gebakken”

  CADEAU VOOR DE PEDAGOGISCH MEDEWERKEREen leuk cadeau voor de pedagogisch medewerker van jouw kind. Een leuk afscheidscadeau voor de leidsters van het kinderdagverblijf. Natuurlijk ook erg leuk om te geven met de dag van de…

  € 7,95
 • Cadeau dag van de leidster | Flower heart
  Cadeau dag van de leidster | Flower heart

  EEN LIEFDEVOL CADEAU VOOR DE DAG VAN DE LEIDSTERVerras de leidster van jullie kinderdagverblijf met dit liefdevolle cadeau! Dit cadeau is het perfecte cadeau om te geven aan een leidster die liefde heeft voor haar vak. Daarnaast…

  € 6,95
 • Bedankje leidsters kinderdagverblijf “zakje dropjes”
  Bedankje leidsters kinderdagverblijf “zakje dropjes”

  Een lekker bedankje voor de leidsters van het kinderdagverblijf. Neemt jouw kind afscheid van het kinderdagverblijf? En ben jij opzoek naar een leuk afscheidscadeau voor de leidsters? Met dit bedankje zit je helemaal goed.

  Leuk…

  € 7,50
 • Cadeau pedagogisch medewerker "Blik leidster Gepersonaliseerde kleurplaat wikkel"
  Cadeau pedagogisch medewerker "Blik leidster Gepersonaliseerde kleurplaat wikkel"

  Zoek jij een origineel en gepersonaliseerd cadeau voor de pedagogisch medewerker van jouw kind? Stop met zoeken! Dit blikje is toch gewoon te leuk! Het label kan door jouw kind zelf helemaal naar wens versiert worden. Het blikje…

  € 6,95
 • Gepersonaliseerd leidster bedankje “Luxe thee blik gevuld”
  Gepersonaliseerd leidster bedankje “Luxe thee blik gevuld”

  Ben je opzoek naar een leuk en gepersonaliseerd leidster bedankje? Dan zit je met dit leuke thee blik helemaal goed. Het blik is gevuld met heerlijke juffen thee.

  Specificaties
  Variant thee: Wisselend assortiment
  Hoeveelheid: 100…

  € 13,95
 • Koffie "Leidster"
  Koffie "Leidster"

  Houd de pedagogisch medewerker van jullie kind van koffie? Verras haar met dit leuke zakje vol met heerlijke leidster koffie.

  Onze koffie is een heerlijke house blend, met een exotische, rijke en levendige smaak. De bonen zijn…

  € 10,95
 • Bedankje leidster “'T zit d’rop gepersonaliseerd”
  Bedankje leidster “'T zit d’rop gepersonaliseerd”

  Ben je opzoek naar een gepersonaliseerd leidster bedankje? Dit blikje drop wordt gepersonaliseerd met de naam van de leidster. Het blikje is gevuld met heerlijke dropjes. Erg leuk om te geven als afscheidscadeau voor de…

  € 8,95
 • Kaart “Leidster roze”
  Kaart “Leidster roze”

  kaart leidster

  Formaat: A6 14,8 x 10,4

  Op de achterkant staat klein 'skuur44’ en is voorzien van adresregels om op te schrijven.

  Kaart is exclusief envelop

  € 1,95
 • Kaart "liefste leidster dat ben jij"
  Kaart "liefste leidster dat ben jij"

  kaart leidster

  Formaat: A6 14,8 x 10,4

  Op de achterkant staat klein 'skuur44’ en is voorzien van adresregels om op te schrijven.

  Kaart is exclusief envelop

  € 1,95
 • Kaart "Bedankt lieve leidster"
  Kaart "Bedankt lieve leidster"

  kaart leidster

  Formaat: A6 14,8 x 10,4

  Op de achterkant staat klein 'skuur44’ en is voorzien van adresregels om op te schrijven.

  Kaart is exclusief envelop

  € 1,95
  16 - 30 van 30 resultaten
 • 1
 • 2

Originele cadeau-ideeën voor de Dag van de Leidster

Iedere jaar, op de derde donderdag van september, vindt de dag van de leidster plaats. Het moment om de leidster en/of leider van jouw kind te bedanken en extra in het zonnetje te zetten. Op deze dag wordt er extra aandacht besteed aan alle pedagogigsch medewerkers in Nederland. Daarbij horen ook de gastouders, die op deze dag zeker niet vergeten mogen worden. Elke werkdagen zetten zij zich in met al hun liefde, passie, betrokkenheid en oprechte enthousiasme. Ze hebben een erg verantwoordelijk beroep en daarvoor mogen ze zeker in het zonnetje gezet worden. Want zonder al deze toppers kunnen wij niet! 

 Je wilt natuurlijk aankomen met een origineel cadeau op deze Nationale Dag van de leidster. Daarnaast is het natuurlijk ook een must dat de leidster er ook echt iets aan heeft. Ons aanbod bevat allerlei verschillende nuttige, betaalbare en originele cadeautjes speciaal voor de leidster van jouw kind!

Een origineel cadeau-idee voor de Dag van de Leidster is onze gepersonaliseerd drinkfles met de naam van de leidster erop. Dit cadeau is niet alleen uniek, maar laat ook zien dat je echt hebt nagedacht over het cadeau. Een kaart met een persoonlijke boodschap betekend altijd veel voor de leidster. Bij ons vind je verschillende leuke ansichtkaarten speciaal voor de leidster. 

Deze cadeaus laten zien dat je niet alleen de leidster zelf waardeert, maar ook haar belangrijke werk in de kinderopvang. Kortom, met een gepersonaliseerd cadeau kun je de leidster op een originele manier verrassen en laten zien hoeveel ze voor jou en de kinderen betekent. 

Een leuk afscheidscadeau voor de leidster van het kinderdagverblijf!

Ben jij opzoek naar een leuk afscheidscadeau voor de leidster of pedagogischmedewerker van het kinderdagverblijf van jouw kind? Verras hem of haar met een persoonlijk cadeau vol met lekkers of leuks. Zo kan je kiezen voor ons cadeaublik die je naar wens of door ons zelf kan laten vullen, diverse cadeaudoosjes gevuld met verschillende smaakvolle producten of onze enige echte leidster koffie!

Je kan er gemakkelijk voor kiezen om het cadeau persoonlijke te geven aan de leidster. Maar ook zijn onze cadeaus geschikt om als gezamelijk cadeau te geven. De leidster thee, leidster koffie of ons pakketje met lekkers zijn hiervoor erg geschikt. Kunnen ze er lekker van genieten tijdens hun welverdiende pauze. 

Wat geven voor dag van de leidster?

Een origineel cadeau voor de Dag van de Leidster bevat natuurlijk een leuke kaart met een persoonlijke tekst. Lieve woorden betekenen veel voor de leidster. Op deze manier zal zij zich extra gewardeerd voelen. Wij hebben diverse kaarten speciaal voor de leidster. Achterop de ansichtkaart is voldoende ruimte om jouw persoonlijke woorden op te kunnen schrijven. 

Je wilt natuurlijk graag een uniek en attent cadeau geven voor de Dag van de leidster. Dit hoeft zeker niet prijzig te zijn. Het gaat om het gebaar en niet om de hoeveelheid. Leuke kleine cadeautjes zijn onze leidster thee, zakje met Klepper dropjes, de Blossombs of een zeep hanger van Puur Zeep! 

Personeel bedanken tijdens de Dag van de leidster

Wil je graag jouw personeel een origineel en leuk geschenk geven tijdens de Dag van de leidster? Dat ben je bij Skuur 44 op het juiste adres. Er is heel veel mogelijk en in vele gevallen kan er ook een logo of eigen tekst aan toegevoegd worden. Wil je meer informatie? Neem dan even contact met ons op. 

 

 

© 2015 - 2024 Skuur 44 | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel