Op de laatste schooldag voor de zomervakantie,
willen ouders de juf of meester vaak een afscheidscadeautje geven. Als blijk van waardering en om ze te bedanken voor het fijne schooljaar. Maar wat geef je de juf of meester nou op de laatste schooldag? Wil je dat weten? Lees dan zeker verder!

Alle juffen en meester bedankjes zijn natuurlijk ook erg geschikt op de juffen/meester dag of voor als de juf en meester hun verjaardag vieren.

Waar maak ik de juf of meester blij mee? 
Wij snappen dat je, je als eerst af vraagt wat de juf of meester graag zou willen krijgen? Je wilt natuurlijk wel, dat de juf of meester er blij mee is en er wat aan heeft. Om je te helpen, hebben wij onze favorieten op een rijtje gezet. Zodat je er zeker van bent dat je een leuk en bruikbaar juffen of meester cadeau geeft. Je tovert gegarandeerd een lach op zijn of haar gezicht!

Bedankt juf cadeautje 

Bij ons vind je vele verschillende bedankjes voor het einde van het schooljaar. Een assortiment in verschillende prijsklassen, er is zeker weten voor iedereen iets leuks te vinden! Want een leuk juf of meester cadeau hoeft echt niet duur te zijn. Het gaat om het gebaar en dat is het aller belangrijkste!

Gepersonaliseerde juf en meester bedankjes 
De juf of meester vindt het sowieso leuk om een juf of meester cadeau te krijgen met een persoonlijke twist. Een lief kaartje die versiert is door jouw kind of een eigen geschreven tekst of de naam van jouw kind. Op deze manier kan je op een eenvoudige manier het cadeau voor de juf of meester personaliseren. Bij ons vind je diverse artikelen, die ervoor zorgen dat het een persoonlijk cadeau kan worden!

Afscheidscadeau namens de klas
In veel klassen wordt er ook gekozen voor een afscheidscadaeu namens de hele klas voor de juf of meester. Maar wat vindt een juf of meester nou echt leuk om te krijgen? Wij hebben dit nagevraagd en wat kwam eruit. De juf en meester vinden het erg leuk om iets te krijgen waar ook de kinderen aan meegeholpen hebben. Een klassencadeau met een blijvende herennering! Benieuwd naar onze klassencadeaus? Klik dan hier

7 cadeautips voor de juf of meester

1. Lieve juf of meester thee
Een leuk zakje thee gevuld met 50 gram verse thee. Voorzien van een leuke label met de tekst: Lieve juf of meester thee. Je kan bij dit leuke bedankje theefilters of een leuk kaartje toevoegen. Benieuwd? Lieve juf thee of topper van een meester thee

 

2. Zakje lekkers + pen
Met dit leuke afscheidscadeau voor de juf of meester, zit je zeker weten goed. Een zakje gevuld met 2 zakjes Thee, 2 chocoladeballen en een pen. Bruikbaar en erg lekker! Dat wordt smullen en even een geniet moment tijdens de vakantie. Benieuwd?3. Groeien en bloeien

Lieve juf, bedankt u heeft mij laten bloeien en groeien. Een cadeau met een knipoog! Dit cadeau bevat namelijk allemaal leuks voor in de tuin. Een bloeikaart, blossombomb en een bloeipotlood. Deze is natuurlijk ook voor de meester te verkrijgen. Benieuwd? 

 4. Leuk jaar van gebakken!
Is de juf gek op lekkere dingen bakken? Verras haar dan met deze leuke bakmix. Lieve juf, u heeft er een leuk jaar van gebakken! De bakmix is voorzien van de leuke label met tekst. Optioneel kan je er nog voor kiezen om de pollepel erbij te doen en een kaart. Je kan er ook voor kiezen om het als een DIY pakket te bestellen. Met dit DIY juffencadeau kan je zelf een bakmix kiezen en het zo naar wens personaliseren.

Dit cadeau is al jaren een groot favoriet en wordt ook geregeld als klassencadeau gegeven. Ook deze is in de meester variant te verkrijgen. Benieuwd?

5. Gepersonaliseerd juffen bedankje
Is de juf een echte theeliefhebber? Verras haar dan met dit leuke blik gevuld met heerlijke verse thee. Denkt zij bij iedere kopje thee, vast nog even aan jullie terug. Benieuwd?

6. Blik met gepersonaliseerde wikkel
Met dit juffen of meester cadeau geef je sowieso een persoonlijk cadeau. De wikkel wordt los erbij geleverd. Deze kan door jouw kind helemaal naar wens gekleurd, gevergd of gestempeld worden. Het blik kan zowel leeg als gevuld besteld worden. Dat wordt een origineel juffen cadeau gevuld met lekkers naar wens. Benieuwd?


7. Gepersonaliseerde bidon
Gepersonaliseerd en erg bruikbaar! Geef onze drinkfles cadeau die gepersonaliseerd is met de naam van de juf of meester. Zie je deze volgend schooljaar al staan pronken op het bureau? Benieuwd?

Ben je nieuwsgierig geworden naar ons gehele assortiment met juf en meester cadeautjes? Deze vind je hier

5 April 2022

© 2015 - 2024 Skuur 44 | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel