Hoe bedank ik de kraamzorg?

Hoe bedank ik de kraamzorg? 

Dit is een vraag die je veel voorbij ziet komen. Hoe kan ik mijn kraamzorg bedanken?
Een week lang komt ze jullie ondersteunen en helpen bij de zorg van jullie pasgeboren baby.
De kraamhulp kan je kraamweek maken of breken. Een fijne kraamweek bestaat niet alleen uit fijne lunches en een schoonhuis. Nee, het is het complete plaatje dat moet kloppen. Dus wij snappen heel goed dat je haar wilt bedanken voor de fijne zorg. Maar wat geef je de kraamhulp cadeau? 

Lees vooral verder om onze 5 cadeau tips te lezen.... 


Wat geef ik mijn kraamhulp cadeau? 
Voor je het weet nadert het einde van de kraamweek. Je bent een week heerlijk in de watten gelegd. Nu is het de vraag: wat geef ik mijn kraamhulp cadeau? Vind je het lastig om iets te bedenken? Wil je iets persoonlijks geven of juist waar ze zelf iets aan heeft? Of misschien een combinatie van allebei?

Wat doet de rest?
Is het belangrijk wat de rest doet? Nee, maar maakt een keuze soms wel makkelijker. Maar volg je eigen gevoel erbij en laat voorop staan dat het niet een “moeten” is om jouw kraamverzorgster te bedanken. Toch benieuwd naar wat de rest doet? Wij hebben een poll gedaan en stelde de vraag: “Heb jij jouw kraamverzorgster bedankt met een cadeau?”.

Bijna 400 reacties kregen wij en de grote meerderheid, 97%, gaf aan de kraamverzorgster bedankt te hebben. Waarmee ze hun kraamverzorgster bedankt hebben varieert erg. Bos bloemen, lief kaartje met foto, Rituals of iets leuks van ons. Je kunt het zelf zo gek maken als je wilt. Wij helpen je graag! Hieronder een top 5 van de meest bestelde kraamverzorgster bedankjes

5 tips om jouw kraamverzorgende mee te bedanken 
CadeauTip 1
Een leuk zakje thee, gevuld met heerlijke verse Kraamverzorgster thee. Maak het compleet met een persoonlijk geschreven kaartje. Kortom, een leuk en lekker bedankje voor jullie kraamtopper! Benieuwd naar dit bedankje? Klik dan hier.

#CadeauTip 2
Een ontzettend leuk bedankje voor jouw kraamtopper! Al zeggen wij het zelf. Bedankt lieve kraamtopper, Bedankt voor de fijne kraamweek. Met deze bidon geef je een praktisch en leuk gepersonaliseerd cadeau. Zie je jouw kraamtopper al pronken met jullie gegeven cadeau? Benieuwd? Klik dan hier

#CadeauTip 3
Is jouw kraamverzorgster een echte bak koningin? Verras haar dan met het kraamtopper bedankt pakket. Dit leuke pakket bevat een bakmix voor een lekkere appeltaart. Als extra optie is het mogelijk om een pollepel met de tekst kraamtopper bij te bestellen. Benieuwd naar dit bedankje? Klik dan hier.


 

#CadeauTip 4
Welke kraamverzorgster is nou niet gek van een koppie thee? Vind je dat jouw kraamverzorgster nu een verwenmomentje voor zichzelf verdient? Met dit theepakketje lukt dat zeker. Benieuwd naar dit bdankje? Klik dan hier


#Tip 5
De enige echte kraamtopper mok. De perfecte mok om te genieten van een heerlijk kopje thee of koffie. Is jullie kraamverzorgster dol op een lekker bakkie koffie of thee? Dan zit je met dit cadeau helemaal goed. En bij elke slok, denkt ze vast en zeker nog aan jullie terug. Benieuwd naar dit bedankje? Klik dan hier. 

Nog veel meer…
Ben je benieuwd naar al onze kraamverzorgster cadeaus? Of originele gepersonaliseerde kraamhulp cadeaus? Klik dan hier.

© 2015 - 2023 Skuur 44 | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel