6 originele bedankjes voor de kraamverzorgster

Het einde van jullie kraamweek nadert, het moment om op zoek te gaan naar een origineel bedankje voor jullie kraamverzorgster. Maar wat geef je de kraamverzorgster als cadeau? Een vraag die beantwoord zal worden met onze top 6 cadeau tips voor jullie kraamverzorgster. Lees snel verder... 

Hoe bedank ik onze kraamhulp?

Voor je het weet, nadert het einde van de kraamweek alweer. Een week die voorbij is gevlogen. Tijdens de kraamweek heeft jullie kraamhulp jullie geholpen, ondersteunt, begeleid en verzorgd. Een waardevolle, intense en bijzondere week die je niet snel zult vergeten. 

Heel logisch dat je jullie kraamverzorgster wilt bedanken met een origineel cadeau. Maar hoe bedank je haar? Wat geef je jouw kraamhulp cadeau? Wij helpen je graag bij het vinden van een passend, persoonlijk en origineel cadeauspeciaal voor jullie kraamhulp. Wat geven andere mensen cadeau aan de kraamzorg?

Of het belangrijk is wat andere mensen cadeau geven? Nee, maar het kan er wel voor zorgen dat jij er meer achter komt in welke richting je moet zijn. Hierdoor wordt de keuze makkelijker voor je gemaakt. Wij hebben daarom een klein onderzoek gedaan en de vraag gesteld: “Heb jij jouw kraamverzorgster bedankt met een cadeau?”.

Wij kregen bijna 400 reacties en 97% daarvan gaf aan dat ze hun kraamverzrogster bedankt hebben met een leuk cadeau en passend cadeau. Ook stelde wij de vraag: "Wat voor cadeau heb jij aan jullie kraamverzorgster gegeven?". Hierin kwam de grote meerderheid met het antwoord een persoonlijk cadeau te hebben gegeven. Iets wat bij de kraamverzorgster past. 

Een persoonlijk en origineel cadeau voor de kraamverzorgster

Tijdens de kraamweek kom je ook persoonlijke dingen over jullie kraamverzorgster te weten. Drinkt ze bijvoorbeeld graag koffie of thee. Houdt ze van snoepen of juist helemaal niet. Deze informatie is handig om tot een keuze te komen. Door het geven van een persoonlijk cadeau speciaal voor jullie kraamverzorgster, laat je merken dat je er moeite en energie ingestoken heb. Dit zal ze erg waarderen. 

Wat is een leuk cadeau voor onze kraamverzorgster? 

Om je te helpen om een leuk cadeau te vinden voor jullie kraamverzorgster. Hebben wij een top 6 gemaakt van onze leukste bedankjes voor de kraamverzorgster. Met het geven van een cadeau van ons, weet je zeker dat je haar zult verrassen en verblijden. Alle bedankjes zijn te verkrijgen in het roze of blauw. 

Onze top 6 met de leukste bedankjes voor jullie kraamhulp

1. Gepersonaliseerde drinkfles 

Geef onze gepersonaliseerde drinkfles! Deze drinkfles wordt voorzien van de naam van jullie kraamverzorgster. Een praktisch en leuk cadeau die ze tijdens het werken goed kan gebruiken. Zie jij jullie kraamverzorgster al pronken met jullie gegeven cadeau? Bij de drinkfles zit standaard onze kaart. 2. Kraamverzorgster thee
Drinkt jullie kraamverzorgster graag een kopje thee? Verras haar dan met onze speciale kraamverzorgster thee. Dit zakje is gevuld met 50 gram losse thee. De smaak hiervan is wisselend, doordat wij werken met een wisselend thee assortiment. Wil je er een persoonlijke twist aan geven? Kies dan uit een van onze kaarten speciaal voor de kraamverzorgster. Schrijf er een persoonlijke tekst op en jouw cadeau is klaar om te overhandigen! 

3. Kraamtopper gebakken pakket 

Heeft jullie kraamverzorgster in de kraamweek geregeld iets lekkers voor jullie gemaakt of gebakken? Dan weet je zeker dat ze daar van houdt. Verras haar met ons bak pakket, waarmee ze een overheerlijke appeltaart kan bakken. Als extra optie is het mogelijk om een pollepel met de tekst kraamtopper erbij te bestellen. Dit cadeau wordt standaard geleverd met een cadeautasje. 4. Een thee pakket speciaal voor jullie kraamtopper!
Is jullie kraamverzorgster gek op het drinken van een kopje thee? Geef haar dan ons kraamverzorgster thee pakket cadeau. Kan ze tijdens haar vrije dagen genieten van een fijn verwenmomentje voor zichzelf. Dat heeft verdient! In dit pakket zit onder andere de kraamverzorgster thee, chocoladeballen, thee maatschepje, theefilters en onze kraamverzorgster kaart. 


5. Kraamtopper theemok met kraamverzorgster thee
De enige echte kraamtopper mok. De perfecte mok om jullie kraamtopper te laten genieten van een heerlijk kopje kraamverzorgster thee. De mok wordt gevuld met 10 roze of blauwe melk chocoladeballen. Bij elke slok, denkt ze vast en zeker nog aan jullie terug. 

6. Koffie cadeaupakket

Drinkt jullie kraamverzorgster graag koffie? Geef haar dan ons koffie cadeaupakket cadeau. Dit pakket zit vol met heerlijke producten, waaronder onze kraamverzorgster koffie. De heerlijke Skuur 44 house blend koffie, die te verkrijgen is in bonen en gemalen koffie. Daarnaast is het gevuld met Klepper drop, Amaratini koekjes, chocoladeballen en een nougat reep. 

Leuke laatste tip

Uit ervaring weten wij dat een kraamverzorgster een persoonlijke twist aan het cadeau erg waardevol vind. Schrijf jouw ervaring over de kraamweerk op het kaartje. Doe er een foto van jullie pasgeboren samen met de kraamverzorgster erbij. Een blijvende herinnering!

Wij verpakken alle cadeautjes op een feestelijke manier of zorgen ervoor dat alles erbij zit. Zo hoef je enkel nog een persoonlijke tekst op het kaartje te schrijven. En jij bent klaar om jullie kraamverzorgster te bedanken! 

Waar wacht je nog op? Bestel jouw kraamverzorgster cadeau hier

 

© 2015 - 2024 Skuur 44 | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel