Sorteer op
per pagina
 • VERLOSKUNDIGE bedankje "Blikje thee compleet"
  VERLOSKUNDIGE bedankje "Blikje thee compleet"

  EEN THEE CADEAUSET ALS BEDANKJE VOOR JOUW VERLOSKUNDIGEVerras jouw verloskundige (praktijk) met dit leuke cadeau thee pakketje. Het pakket bestaat uit een luxe thee blik gevuld met 50 gram losse verloskundige thee, doosje met 100…

  € 19,95
 • Blikje thee “verloskundige”
  Blikje thee “verloskundige”

  EEN PASSEND CADEAU VOOR EEN TOPPER VAN EEN VERLOSKUNDIGEDrinkt jullie verloskundige graag een lekker koppie thee? Geef haar dan dit luxe theeblik gevuld met losse verloskundige thee. Het luxe theeblik is gevuld met 50 gram losse…

  € 12,95
 • Cadeau VERLOSKUNDIGE “blik groot”
  Cadeau VERLOSKUNDIGE “blik groot”

  EEN LUXE CADEAU VOOR JOUW VERLOSKUNDIGE (PRAKTIJK)Verras jullie verloskundige tijdens de nacontrole met dit luxe cadeaublik gevuld met lekkers. Een zeer geschikt cadeau om jouw verloskundige of verloskundige praktijk te bedanken.…

  € 22,95
 • Kaart verloskundige
  Kaart verloskundige

  kaart verloskundige

  Als enige bij ons te verkrijgen! Een kaart speciaal ontworpen om de verloskunsige te bedanken.

  Tekst op de kaart: Een topper van een verloskundigedag ben jij!

  Formaat: A6 14,8 x 10,4

  Op de achterkant staat…

  € 1,75
 • Kaart "Goede zorgen”
  Kaart "Goede zorgen”

  Details:

  Formaat: A6
  Kleuren: Kleur
  Voorkant: tekst
  Achterkant: als een ansichtkaartKaart is zonder envelop

  € 1,75
 • Kaart | Verloskundige goud waard
  Kaart | Verloskundige goud waard

  KAART VERLOSKUNDIGE "GOUD WAARD"Tekst op de kaart: Topper van een verloskundige, bedankt! Jij bent goud waard.
  Formaat: A6 14,8 x 10,4Op de achterkant staat ons logo klein vermeld.

  Kaart is exclusief envelop

  € 1,75
Sorteer op
per pagina

Een bedankje voor de verloskundige: een onmisbare steun tijdens de zwangerschap

De verloskundige begeleidt je gedurende je gehele zwangerschap (zelfs ook daarvoor), tijdens je bevalling en nog tot 6 weken daarna. Zij zijn een onmisbare steun tijdens de zwangerschap en zijn er voor je wanneer dit nodig is. 

Wanneer jouw baby 6 weken oud is, heb je de mogelijkheid voor een een na controle afspraak bij jouw verloskundige. Je krijgt nog een controle voor verschillende punten als je dat wilt. Natuurlijk show je jullie baby, iets wat de verloskundige ook erg leuk vind. Ook is dat het moment om de gehele zorg te evalueren. En willicht heb je nog wat vragen, die je graag wilt stellen.

Dit is tevens ook (voor nu) de laatste keer dat je jullie verloskundige ziet. Dus het moment om haar/hen te bedanken voor de fijne zorg! Dit kan natuurlijk zeer goed met een leuk en origineel verloskundige bedankje van Skuur 44. 

Wat geef ik mijn verloskundige als bedankje?

Een bedankje voor de verloskundige is een mooie manier om waardering te tonen voor de onmisbare steun die zij geboden hebben tijdens de zwangerschap. Of het nu gaat om het begeleiden van de prenatale controles, het bieden van advies en informatie of het assisteren bij de bevalling, verloskundigen spelen een cruciale rol in deze bijzondere periode. Het is dan ook fijn om hen te bedanken voor hun toewijding en expertise.

In ons assortiment vind je verloskundige bedankjes die je individueel kan geven. Maar ook bedankjes die aan het gehele team gegeven kunnen worden. Deze kan in de koffiekamer gezet worden en zo kunnen ze tijdens de overdracht er samen van genieten. Geschikte cadeaus hiervoor zijn bijvoorbeeld ons verloskundige bedankt koffie, tasje gevuld met thee en lekkers of het doosje gevuld met heerlijke roze of blauwe chocolade ballen

Een gepersonaliseerd cadeau voor de verloskundige

Bij het kiezen van een cadeautje voor de verloskundige is het leuk om iets origineels te vinden. Een gepersonaliseerd cadeau is daarbij een goede keuze. Denk bijvoorbeeld aan onze gepersonaliseerde drinkfles. Maar ook met een persoonlijke kaartje voor de leukste verloskundige met liefdevolle woorden, maak je een verloskundige erbij blij. Door het cadeau te personaliseren laat je zien dat je echt hebt nagedacht over het bedankje en dat maakt het extra speciaal.

Een origineel bedankje voor mijn verloskundige

Een bedankje voor de verloskundige is niet alleen een manier om haar te bedanken, maar ook een kans om haar te laten weten hoeveel zij heeft betekend tijdens deze speciale periode. Het is belangrijk om de tijd en moeite die zij in haar werk heeft gestoken te erkennen en te waarderen. Met een origineel bedankje of cadeau laat je zien dat je haar inzet oprecht waardeert. Het bedankje zal ongetwijfeld een glimlach op haar gezicht toveren en haar motiveren om ook in de toekomst andere ouders te ondersteunen tijdens hun zwangerschap.

Feestelijk verpakt

Omdat wij heel goed weten uit ervaring, hoe bedrijvig de eerste tijd is met een pasgeboren baby. Zorgen wij ervoor dat het cadeau voor jouw verloskundige klaar is om cadeau te geven. Wij verpakken het op een feestelijke manier, met een roze of blauwe tint. Of er zit een cadeautasje bij, waar je alleen nog alle artikelen in hoeft te doen en het zo kan overhandigen. Nog even wat persoonlijks schrijven op de speciale kaart en jij bent helemaal klaar om jullie topper van een verloskundige te bedanken!

© 2015 - 2024 Skuur 44 | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel