Betalen, verzenden en levertijd

Zodra wij jouw betalling ontvangen hebben, wordt jouw bestelling in behandeling genomen. Je ontvangt een bestelvestiging in jouw mail. Deze komt ook wel eens in de spam terecht. 

Betalen

Betalen kan enkel doormiddel van Ideal. 

Bestelling afhalen
Wil je graag jouw bestelling bij ons op komen halen? Geen enkel probleem. Kies bij het afrekeningsproces "Bestelling afhalen". Het afhalen van jouw bestelling is alleen mogelijk op afspraak. Je kunt er voor kiezen om via Ideal te betalen of te betalen bij afhalen. Bij afhalen is het alleen mogelijk om contant te betalen. 

Ons adres is:
Kerkweg 2
1704 DG Heerhugowaard 

Betaalgegevens
NL58 KNAB 0256 8133 45 t.a.v. Skuur 44 

Levertijd
De levertijd bij ons is standaard 2-3 werkdagen *.  Let op! Bedankjes (ook gepersonaliseerde) voor de kraamverzorgende versturen wij binnen 1-2 werkdagen. 
Voor gepersonaliseerde artikelen geldt een aangepaste levertijd van 5 werkdagenOnze werkdagen zijn maandag, woensdag en vrijdag. Op deze dagen worden sowieso bestellingen verzonden. Houd er wel rekening mee dat er op maandag geen post wordt bezorgd! 

Mocht jouw bestelling spoed hebben, mail of WhatsApp ons dan even vooraf je, je bestelling plaatst. Dan kunnen wij kijken of het mogelijk is jouw bestelling met spoed te verzenden.
Mail: info@skuur44.nl en WhatsApp: 
(06) 21 35 43 92


* In de periode van mei t/m juli hanteren wij andere levertijden. Dit is i.v.m. juffen-/meesterstijd anders, de recente levertijd staat altijd in jouw winkelmandje vermeld. 

Milieu bewuste verpakking
Wij hebben een samenwerkingsverband met verschillende bedrijven die veel pakketten in dozen ontvangen. Wij versturen onze pakketten weer in die dozen. Het kan dus zijn dat je soms dozen ontvangt met andere reclame erop, maar uiteraard met onze artikelen erin.

Verzendkosten
Wij versturen onze pakketjes via Post NL. 

Wij hanteren voor Brievenbuspost €3,95 en voor pakketpost €6,50 binnen Nederland. Je ontvangt een track and trace code zodra jouw bestelling op de post is gegaan. 


Voor het verzenden van bestellingen naar België rekenen we het standaard tarief pakketpost van €9,80. Je ontvangt een track and trace code zodra jouw bestelling op de post is gegaan. 

 

 

 

 

© 2015 - 2022 Skuur 44 | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel