Betalen, verzenden en levertijd

Betalen
In onze webshop kun je enkel betalen met iDEAL. Zodra je bestelling afgerond is, nemen we je bestelling direct in behandeling. 

Betalen bij afhalen
Wil je je bestelling bij ons op komen halen? Kies dan bij de optie betalen "betalen bij afhalen". Afhalen kan alleen op afspraak. Een afhaal afspraak maken wij met jou, zodra wij jouw bestelling klaar hebben. Bij betalen bij afhalen is alleen de optie contant betalen mogelijk. Vooraf overmaken mag ook.

Betaalgegevens
NL58 KNAB 0256 8133 45 t.a.v. Skuur 44 

Bestelling ophalen
Kies bij het afrekeningsproces "betalen bij afhalen" en wij maken met jou via de mail een afspraak wanneer je jouw bestelling op kunt komen halen.

Ons adres is:

MIddenweg 534a
1704 BP Heerhugowaard

Levertijd
De levertijd bij ons is standaard 3 werkdagen (van mei t/m juli is dit i.v.m. juffen-/meesterstijd anders, de recente levertijd staat dan in jouw winkelwagentje vermeld). Voor gepersonaliseerde artikelen geldt een aangepaste levertijd van 5 werkdagen. Let op! Bedankjes (ook gepersonaliseerde) voor de kraamverzorgende versturen wij binnen 2 werkdagen. Onze werkdagen zijn maandag, woensdag en vrijdag. Op deze dagen worden sowieso bestellingen verzonden. Houd er wel rekening mee dat er op maandag geen post wordt bezorgd! 

Mocht jouw bestelling spoed hebben, mail of WhatsApp ons dan even vooraf je, je bestelling plaatst. Dan kunnen wij kijken of het mogelijk is jouw bestelling met spoed te verzenden. Meestal is dit mogelijk. Let op! tijdens de juffen-/meesterstijd gelden hiervoor andere voorwaarden, dit staat vermeld bij het product. Mail: info@skuur44.nl en WhatsApp: (06) 21 35 43 92

Milieu bewuste verpakking
Wij hebben een samenwerkingsverband met iemand die veel pakketten in dozen ontvangt. Wij versturen onze pakketten weer in die dozen. Het kan dus zijn dat je soms dozen ontvangt met andere reclame erop, maar uiteraard met onze artikelen erin.

Verzenkosten
Nederland 
Wij hanteren voor Brievenbus post standaard €3,95 en voor pakketpost €6,50. Dit verzenden wij via PostNL.

België 
Voor het verzenden van bestellingen naar België rekenen we het standaard tarief pakketpost van €9,80. Dit verzenden wij via PostNL. 

 

 

 

© 2015 - 2021 Skuur 44 | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel