6 Originele én leuke cadeau tips voor de dag van de leidster

Elk jaar, op de derde donderdag van september, is het De dag van de leidster. Deze dag wordt ook wel de dag van de pedagogisch medewerker genoemd. Dit jaar valt deze dag op donderdag 19 september 2024. Deze dag is in het leven geroepen om alle pedagogisch medewerkers eens extra in het zonnetje te zetten. Iets wat ze meer dan verdienen! Nu horen wij jou denken: “Wat is nou een geschikt cadeau om te geven aan onze leidster van het kinderdagverblijf?”. Wij hebben dan ook 6 originele en leuke cadeau tips voor jou op een rijtje gezet, die gegarandeerd een lach op het gezicht toveren. 

Een cadeau voor de leidster van de kinderopvang

Tijdens de dag van de leidster, kan je er voor kiezen om iets voor het gehele team te geven. Maar het is natuurlijk ook leuk om de leidster individueel te verrassen met een leuk cadeautje. Iets wat ze zeker zal waarderen. Een persoonlijke touch geven aan het cadeautje, maakt het helemaal compleet. Schrijf iets liefs op een van onze kaarten speciaal ontworpen voor de leidster. Of laat jouw kind een mooie tekening maken. Het geven van een cadeautje voor de leidster, kan in vele verschillende budgetten. Het gaat namelijk om het gebaar! Met het geven van een cadeautje speciaal voor de pedagogisch medewerker, laat je jouw waardering blijken. 

Verras haar bijvoorbeeld met onze gepersonaliseerde drinkfles, een betaalbaar cadeautje met leuks en lekkers of onze leidster koffie

Een gepersonaliseerd cadeau voor de leidster

Bij ons is er ook de mogelijkheid om een gepersonaliseerd cadeau te geven voor bedrijven. Wil je jouw personeel tijdens de dag van de leidster in het zonnetje zetten? Er zijn vele verschillende mogelijkheden. Zo is het mogelijk om een logo toe te voegen of een eigen tekst. 

Wat voor cadeau geef ik op de dag van de leidster?

Ons gehele assortiment is geschikt om cadeau te geven tijdens de dag van de leidster. Daarnaast kunnen ze ook heel goed gegeven worden wanneer jouw kind afscheid neemt van het kinderdagverblijf. Voor het vinden van een origineel en passend cadeautje voor jullie pedagogisch medewerkers hoef je niet ver te zoeken. Bij Skuur 44 vind je namelijk de leukste en origineelste cadeaus! Hieronder vind je onze top 6.

Onze top 6 met originele en leuke cadeautjes speciaal voor jullie leidster


1. Blik gevuld met lieve leidster thee

Dit leuke en vrolijke blik is gevuld met heerlijke losse lieve leidster thee. Maak eenvoudig dit cadeau compleet door er theefilters en een leuke kaart aan toe te voegen. Wil je liever een gepersonaliseerde variant? Bekijk dan ook zeker het luxe theeblik gevuld met lieve leidster thee. 


 

2. Pakketje vol met lekkers

Dit doosje is gevuld met allerlei lekkers, zo bevat het: lieve leidster thee, chocoladeballen, theefilters en de leidster kaart. Schrijf jouw bewondering voor de leidster op de kaart en jullie persoonlijke leidster cadeau is klaar om te overhandigen. 

3. Een geurend hartje 

Hartelijk bedankt lieve leidster! Met dit geur hartje van Puur Zeep! geef je een leuk en betaalbaar cadeau. Het hartje kan op allerlei verschillende plekken opgehangen worden. Het geheel wordt standaard verpakt in een doorzicht foliezakje. Het label wordt eromheen gemaakt, zodat het direct klaar is om te overhandigen. 

4. Cadeaublik voor een topper van een leidster

Dit toffe cadeaublik is zowel leeg als gevuld bij ons te bestellen. Laat het door ons vullen met snoep, drop, thee of heerlijke chocoladeballen. Of wil je liever zelf er iets in verpakken of ergens mee vullen? Geen probleem! Beide opties zijn mogelijk. Het cadeaublik voor de leidster is te verkrijgen in drie varianten: 250 ml, 500 ml en 1 liter. 

5. Super lieve leidster thee

Met dit cadeau zit je sowieso goed! Lekker en betaalbaar en altijd een succes om te geven. Het zakje lieve leidster thee is gevuld met losse thee en kan besteld worden in combinatie met theefilters en/of een van onze leidster kaarten. 

6. Het gebakken pakket voor de leidster

Dit leidster bedankje bevat alle droge Ingrediënten: voor het bakken van een overheerlijke appeltaart. Het geheel wordt verpakt zoals op de foto is afgebeeld. Je maakt het bakpakket compleet met de pollepel. 1,2,3... bakken maar!

Benieuwd naar ons gehele assortiment met cadeaus speciaal voor de leidster of pedagogisch medewerker van jullie kinderdagverblijf. Je vind ze hier

© 2015 - 2024 Skuur 44 | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel