Herroepingsrecht
U heeft het recht uw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. U heeft na annulering nogmaals 14 dagen om uw product retour te sturen. U krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd. Wij rekenen €2,95 aan administratiekosten van retouren. Daarnaast zijn de kosten voor retour van u thuis naar de webwinkel voor eigen rekening. Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, zullen de producten met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking aan de ondernemer geretourneerd worden. Om gebruik te maken van dit recht kunt u contact met ons opnemen via info@skuur44.nl 

Garantie
Wij geven om onze producten en doen logischerwijze ons best om deze in goede conditie aan u te leveren. Toch komt het wel eens voor dat er een bestelling kapot gaat tijdens transport of dat er iets anders gebeurt waardoor u aanspraak kunt maken op garantie. Wanneer dit het geval is, neem dan zo spoedig mogelijk contact met ons op. 

Retourneren
Indien je gebruik maakt van je herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en - indien redelijkerwijze mogelijk - in orginele staat en verpakking aan Skuur 44 geretourneerd worden. Om gebruik te maken van dit recht kan je contact met ons opnemen via info@skuur44.nl. 

Na ontvangst van de retour krijg je binnen 14 dagen het totale orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd, mits het product in goede orde retour ontvangen is. Van dit totaal bedrag halen wij €2,95 aan administratiekosten voor retour vanaf. Wanneer er sprake is van een retour met slechts een gedeelte van de totale bestelling, wordt alleen het bedrag van het desbetreffende artikel teruggestort exclusief de verzendkosten.

Gepersonaliseerde items kunnen NIET geruild worden, tenzij er een fout door mij gemaakt is of er overleg is geweest over het retour doen van de producten.

Hoe retour sturen? 
Voordat je iets naar ons terugstuurt, neem dan altijd eerst even contact met ons op door een email te sturen naar: info@skuur44.nl. Vermeld in deze email de volgende gegevens: 

Naam: 
Adresgegevens:
Telefonnummer:
Ordernummer: 
Besteld op: 
Ontvangen op: 

Ik wil de volgende producten retourneren en herroep mij op het herroepingsrecht:

Het terugsturen van van de producten mag naar:
Skuur 44
Kerkweg 2
1704 DG Heerhugowaard

Retourneren is altijd op eigen risico.

 

 

© 2015 - 2024 Skuur 44 | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel