8 Cadeau tips voor de kraamhulp

Het is toch altijd een spannend moment. Je bent pas bevallen en de bel gaat. De kraamhulp! Een week lang komt ze jullie ondersteunen en helpen bij de zorg van jullie pasgeboren baby. De kraamhulp kan je kraamweek maken of breken. En voor alles is het beter, dat zij de kraamweek maakt! Een fijne kraamweek bestaat niet alleen uit fijne lunches en een schoonhuis. Nee, het is het complete plaatje dat moet kloppen. 

De leukste kraamhulp
De kraamweek is een week die jou voor altijd bij zal blijven. Mensen die op kraambezoek komen en al kinderen hebben, zullen standaard hun kraamweek herinnering met jou delen. Of het nou een leuke of minder leuke week geweest is. De klik met de kraamverzorgster is het aller belangrijkste. Heb je een fijne klik met haar, dan heb je fijne gesprekken en vind je het fijn dat ze bij jullie in huis is. Dit zorgt ervoor dat zij de leukste kraamverzorgster is.

Cadeau voor de kraamhulp
Voor je het weet nadert het einde van de kraamweek. Je bent een week heerlijk in de watten gelegd. Nu is het de vraag waarmee ga je haar bedanken? Vind je het lastig om iets te bedenken? Wil je iets persoonlijks geven of juist waar ze zelf iets aan heeft? Of misschien een combinatie van allebei?

Wat doet de rest?
Is het belangrijk wat de rest doet? Ja, soms wel. Maar volg je eigen gevoel erbij en laat voorop staan dat het niet een “moeten” is om jouw kraamverzorgster te bedanken. Toch benieuwd naar wat de rest doet? Wij hebben een poll gedaan en stelde de vraag: “Heb jij jouw kraamverzorgster bedankt met een cadeau?”. Bijna 400 reacties kregen wij en de grote meerderheid, 97%, gaf aan de kraamverzorgster bedankt te hebben. Waarmee ze hun kraamverzorgster bedankt hebben varieert erg. Bos bloemen, lief kaartje met foto, Rituals of iets leuks van ons. Je kunt het zelf zo gek maken als je wilt. Wij helpen je graag! Hieronder een top 8 van onze leuke en originele cadeaus voor de kraamhulp.

8 kraamhulp cadeau tips
#Tip 1

Een zakje gevuld met heerlijke verse kraamverzorgster thee, samen met 5 bedankt chocolaatjes. Maak het compleet met een persoonlijk geschreven kaartje. Kortom, een leuk en lekker bedankje voor de kraamhulp. Benieuwd naar dit bedankje? Klik dan hier.

#Tip 2
Bedankt dat je mij heb helpen groeien. Liefs (….). Een bloeipotlood, een bloeikaart en een persoonlijk kaartje. Een leuke combinatie, waarmee de kraamverzorgster zelf bloementjes mee kan laten uitkomen. Op het bloeipotlood staat gedrukt: Vergeet-mijn-niet, deze bloementjes groeien er ook uit. Leuk hè? Benieuw naar dit bedankje? Klik dan hier.

#Tip 3
Is jouw kraamverzorgster een echte bak koningin? Verras haar dan met het kraamtopper bedankt pakket. Dit leuke pakket bevat een bakmix voor een lekkere ontbijtkoek. Als extra optie is het mogelijk om een pollepel met de tekst kraamtopper bij te bestellen. Benieuwd naar dit bedankje? Klik dan hier.

#Tip 4
Vind je dat jouw kraamhulp echt een momentje voor zichzelf verdient? Dan is dit gevulde pakket met Puur Zeep! producten helemaal de juiste keuze. Benieuwd naar dit bedankje? Klik dan hier.


#Tip 5
Persoonlijk, een blijvende herinnering, een terugblik en origineel. Dit omschrijft precies wat dit cadeau inhoud. Het bevat een blik van 3,8 liter, gevuld met fijne Puur Zeep! producten. Daarnaast zitten er 5 formulieren bijgeleverd, die de extra persoonlijke twist geven. Er is namelijk ruimte voor een foto, een persoonlijke tekst en een kleurplaat van een broertje of zusje. Benieuwd naar alles over dit leuke kraamhulp cadeau? Klik dan hier.

#Tip 6
De 100% kraamverzorgster tas! Deze grijze viltentas omschrijft op een leuke en ludieke manier een aantal werkzaamheden van jullie kraamtopper. De tas heeft een afmeting van 45 x 33 cm en is dus groot genoeg om te krijgen als werk tas. Zie jij jouw kraamverzorgster al pronken met haar tas in haar volgende gezinnen? Benieuwd naar dit kraamhulp cadeau? Klik dan hier.

 

#Tip 7
De enige en echte kraamtopper sleutelhanger! Met deze sleutelhanger hoort volgens ons eigenlijk iedere kraamtopper mee te lopen. Het geheel wordt samen met de kaart in een leuk kratdoosje verpakt. Dit kraamverzorgster bedankje past door de brievenbus en heeft dus lage verzendkosten. Benieuwd naar dit cadeau? Klik dan hier.

#Tip 8
De aller leukste kraamverzorgster kaarten vind je bij ons. Special ontworpen voor alle kraamtoppers in Nederland! Een lief kaartje is ook voldoende. Lieve woorden doen een kraamverzorgster altijd goed. Benieuwd naar de kaarten? Klik dan hier.

Nog veel meer…
Ben je benieuwd naar al onze kraamhulp cadeaus? Of originele gepersonaliseerde kraamhulp cadeaus? Klik dan hier.

© 2015 - 2022 Skuur 44 | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel