Navigatie

Verzending en levertijd

Werkdagen
Onze
 vaste werkdagen zijn: Maandag, woensdag en vrijdag. 

Spoedbestelling
Bedankjes voor de kraamverzorgster versturen wij binnen drie dagen. Alle andere artikelen versturen wij binnen 5 - 7 dagen. Heb je eerder iets nodig? Neem dan even contact met ons op via whats app, een spoedbestelling is meestal mogelijk. Echter zitten hier welkosten aan verbonden.

Betalen
Je kunt bij ons op twee manieren betalen:
- vooraf overmaken
- Betalen bij ophalen

Heb je gekozen voor vooraf overmaken, dan gaan wij met jouw bestelling aan de slag zodra het geld op onze rekening staat. Onze betalingsgegevens zijn: NL58 KNAB 0256 8133 45 t.a.v. Skuur 44 

Levertijd
Omdat veel producten met de hand gemaakt worden of gepersonaliseerd worden, kan de levertijd bij ons wat langer zijn. De levertijd is 5-7 werkdagen. Sommige artikelen hebben een langere levertijd, dit staat dan bij het artikel apart genoteerd. Bedankjes voor de kraamverzorgster worden binnen 3 werkdagen verstuurd. 

Mocht je een spoed bestelling hebben? Mail of whats app ons dan even vooraf je, je bestelling plaatst om te overleggen. Een spoedbestelling is meestal mogelijk, echter zitten hieraan wel kosten verbonden.
Mail: info@skuur44.nl en whats app: 06-44151409.

Milieu bewuste verpakking
Wij hebben een samenwerkingsverband met iemand die veel pakketten in dozen ontvangt. Wij versturen onze pakketten weer in die dozen. Het kan dus zijn dat je soms dozen ontvangt met andere reclame erop, maar uiteraard met onze artikelen erin.

Verzenkosten
Nederland 
Wij hanteren voor Brievenbus post standaard €3,95 en voor pakketpost €6,95. Dit verzenden wij via Post.nl.

België 
Voor het verzenden van bestellingen naar België rekenen we het standaard tarief pakketpost van €8,95. Dit verzenden wij via DPD. Het pakket wordt bij het dichtstbijzijnde DPD pick up point geleverd en daar kunt u uw bestelling ophalen.

Bestelling ophalen
Kies bij het afrekeningsproces "betalen bij afhalen" en wij maken met jou via de mail een afspraak wanneer je jouw bestelling op kunt komen halen.

Ons adres is:

Groote Geldebosch 44
1704 CP Heerhugowaard De Noord

 

© 2015 - 2018 Skuur 44 | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel