Navigatie

Bedankt lieve juf “Groeien en bloeien"

Artikel 1 van 57 Volgende
€ 7,95 (inclusief 21% BTW)

Bedankt lieve juf, u heeft mij laten groeien en bloeien!
Deze leuke kraftzak is gevuld met een bloeipotlood en een bloeikaart. De kraftzak is voorzien van een leuke wikkel met de volgende tekst: "Lieve juf bedankt. U heeft mij laten groeien en bloeien! Dikke knuffel van: ". De wikkel kan er eenvoudig vanaf gehaald worden, zodat je kind de wikkel extra kan personaliseren. 

Een bloeipotlood? 
Een potlood dat groeit? Jazeker, met deze potlood hoef je nooit meer het stompje van je potlood weg te gooien. Vanaf nu zet je het in een bloempotje met aarde en je geeft het water. Vanzelf groeien er vrolijke bloemen, verse kruiden of lekkere groente uit.

Bloeipotloden worden op een duurzame wijze en met de hand gemaakt. De potloden zijn van verantwoord cederhout, met vulling van klei en grafiet zodat het niet ongezond is voor mens en dier.

verkrijgbaar bij ons in de soorten:

- Vergeet me nietjes
- Zonnebloem
- Madeliefje

De wenskaarten zijn gemaakt van bloeipapier, dit is duurzaam papier waar bloemzaadjes in verwerkt zijn. Wanneer de kaart in de aarde wordt gelegd groeien er fleurige bloemen uit de grond. Kaart op de foto is voorbeeld, kan varieren in de dikke zoen en de veel liefs kaart.

© 2015 - 2019 Skuur 44 | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel